Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

První ukázka zcela nového Hyundaie i20

První ukázka zcela nového Hyundaie i20

Náčrty malého hatchbacku odhalují převratný design

Hyundai Motor naznačil prvními kresbami podobu třetí generace modelu i20. Kresby ukazují, že přinese zcela odlišné pojetí designu a že bude prvním modelem v Evropě, který se ponese v duchu nového stylistického jazyka automobilky, označovaného jako Sensuous Sportiness (Smyslná sportovnost).

Hyundai i20 teaser

Sensuous Sportiness se podle Hyundaie vyznačuje harmonií mezi čtyřmi základními prvky: proporcemi, architekturou, stylem a technologií. Účelem tohoto stylistického směru má být přinesení instinktivní krásy vozidlům Hyundai, vytvoření emocionální hodnoty a dodání osobitého vzhledu.

Obrázky ukazují, že nový i20 bude mít sportovnější a dynamičtější vzhled s kaskádovitou mřížkou chladiče a LED světlomety, zdůrazňujícími šířku vozu. Výrazná linie na bocích má zdůraznit sportovní proporce a obratnost vozu. Na zádi jsou horizontální svítilny hladce propojené se zadním oknem.

V interiéru Hyundai slibuje úplnou digitalizaci se dvěma displeji 10,25“ - na místě přístrojového panelu a v centrální pozici jako součást infotainmentu se satelitní navigací.

Nová generace modelu i20 bude představena v březnu na autosalonu v Ženevě. Vyrábět by se měla jako dosud v tureckém Izmitu.

Hyundai i20 teaser

Komentáře ke článku