Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Tentokrát to bude spider

Tentokrát to bude spider

Žákovské auto vzniká na základě Škody Scala

Již posedmé spatří světlo světa žákovský automobil Škoda. Dvacítka studentů Středního odborného učiliště strojírenského Škoda Auto se tentokrát rozhodla pro spider na bázi modelu Scala.

Během workshopu v oddělení Škoda Design v Mladé Boleslavi se setkala se šéfdesignerem Oliverem Stefanim a spolu s ním a s jeho týmem přenesla své první nápady na papír. Výsledná podoba bude veřejnosti představena v červnu. 

Studenti navrhli i budoucí podobu interiéru

Kreslení je i přes širší využití počítačů a simulací stále ještě podstatnou součástí práce automobilového návrháře,“ uvedl Stefani. „S každou čárkou se studie stává reálnější. Skica je prvním z mnoha kroků na dlouhé a napínavé cestě za novým vozem,“ uvedl Stefani,

Všichni účastníci od samého začátku projevovali velké nadšení a rozhodnost. Jejich výtvory jsou skutečně působivé, koncept se mi velice líbí,“ dodal Jiří Hadaščok, koordinátor designu exteriéru značky Škoda.

Komentáře ke článku