Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

V Kolíně nad Rýnem mění vývěsní štít

V Kolíně nad Rýnem mění vývěsní štít

Nově je to Toyota Gazoo Racing Europe

Toyota Motor Corporation oznámila, že její evropská základna výzkumu a vývoje Toyota Motorsport GmbH (TMG) změnila název na Toyota Gazoo Racing Europe GmbH (TGR-E).

TMG byla původně založena v roce 1979 v Kolíně nad Rýnem jako Andersson Motorsport GmbH. V roce 1993 se transformovala do současné podoby poté, co se stala stoprocentní dceřinou společností automobilky Toyota. 

Základna evropského motorsportu Toyoty mění název

TGR-E bude i nadále fungovat jako centrum aktivit motorsportu Toyoty na našem kontinentu. Náplní její činnosti se stanou kupříkladu dodávky motorů pro vozy účastnící se světového vytrvalostního (WEC) a rallyového (WRC) šampionátu FIA. Převezme rovněž podíl na vývoji modelu GR Supra GT4.

TGR Europe musí pracovat jako tým profesionálů, produkujících auta schopná vítězit. Proto je třeba uplatňovat metodu kaizen, tedy průběžného zlepšování, a dělat věci stále lépe a lépe, bez ohledu na okolnosti,“ uvedl Akio Tojoda, prezident Toyota Motor Corporation.

Komentáře ke článku