Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Auto Palace dokončuje nové dealerství Volvo

Auto Palace dokončuje nové dealerství Volvo

Otevírat se bude už v létě

Skupina Auto Palace dokončuje nové autorizované prodejní a servisní centrum v pražských Vysočanech. Slavnostní otevření se uskuteční ve třetím čtvrtletí letošního roku.

Komplex v Poděbradské ulici se rozkládá na ploše 2200 m2. Showroom bude mít kapacitu šesti vozů a počítá se také s plochou pro více než dvě desítky ojetých automobilů.

Servisní část bude vybavena například devíti do podlahy zapuštěnými pístovými zvedáky, diagnostikou motoru a také moderní technologií pro mytí vozidel. Plánováno je rovněž umístění minimálně sedmi dobíjecích stanic pro elektromobily. 

Nové dealerství poskytne odpovídající prostory a vybavení pro prodej i servis vozů Volvo

V konečné podobě zde bude pracovat přes 40 zaměstnanců, v první fázi přibližně poloviční počet.

Hlavním důvodem k investici bylo naplnění naší vize samostatného a většího dealerství Volvo v této lokalitě Prahy. Jsme velmi rádi, že doba realizace celého projektu od záměru ke zprovoznění nepřesáhne osmnáct měsíců. Stavba bude završena v červenci,” uvedl Karel Klouda, ředitel rozvoje obchodu Auto Palace.

Komentáře ke článku