Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Pagáčová je tváří českého Volkswagenu

Pagáčová je tváří českého Volkswagenu

Herečka bude jezdit v Golfu e-TSI

Volkswagen předal klíčky od modelu Golf e-TSI české herečce Patricii Pagáčové. Tvář značky Volkswagen na tuzemském trhu přesedá do osmé generace Golfu po několika tisících kilometrů za volantem SUV T-Roc. Vůz s mild hybridním pohonem e-TSI a samočinnou převodovkou DSG je ve výbavě Style.

Patricie Pagáčová, za svobodna Solaříková, vešla do povědomí diváků jako jedna z hlavních hvězd nekonečného televizního seriálu Ulice. Zároveň patří mezi naše nejúspěšnější instagramerky a influencerky. Jen na sociální síti Instagram ji denně sleduje více než 400 tisíc fanoušků.

Vypadá opravdu úžasně, daleko lépe než na fotkách. Těším se hlavně na všechny nové vychytávky a technologie. Ráda v autě poslouchám hudbu a zpívám, takže využiji zejména možnosti streamování, bezdrátové dobíjení telefonu, konektivitu, připojení k internetu, ale také online navigaci a různé jízdní a parkovací asistenty. No, a bez čeho už nemůžu být, je automatická převodovka,“ zhodnotila Pagáčová svůj nový dopravní prostředek.

Komentáře ke článku