Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Santa Fe poprvé s hybridním pohonem Smartstream

Santa Fe poprvé s hybridním pohonem Smartstream

Platforma třetí generace zlepšuje stabilitu

Společnost Hyundai odhalila první fotografie nové podoby SUV Santa Fe. Do prodeje přijde v září 2020.

Vnější design má budit dojem kombinace robustnosti a sofistikovanosti. LED světla pro denní svícení jsou tvarována do T. Ochranný panel v dolní části nárazníku sahá až ke spodním otvorům pro přívod vzduchu a obepíná je. Vzadu vizuálně zvětšuje šířku karoserie pozměněný vzhled koncových svítilen.

Modernizace interiéru zahrnuje mimo jiné úpravu přístrojové desky a středové konzole, stejně jako 10,25“ dotykový displej informačního, zábavního a navigačního systému. Vůz je opatřen voličem terénního režimu. 

V Santa Fe bude použita hybridní pohonná jednotka Smartstream

Santa Fe je prvním zástupcem Hyundaie v Evropě, který se bude nabízet s hybridními pohony Smartstream ve verzích s vnějším nabíjením i bez něho.

Platforma Hyundai třetí generace je vybavena technologií, jež usměrňuje proudění vzduchu. Jeho optimalizovaný pohyb motorovým prostorem zlepšuje odvádění tepla a současně zvyšuje stabilitu spodku vozidla. Té rovněž prospívá uložení těžkých komponentů v nižší poloze. 

Na přístrojové desce přibyl velký dotykový displej

Skelet s víceúrovňovými deformačními zónami a komponenty tvářenými za tepla lépe pohlcuje nárazové síly v případě kolize a současně minimalizuje deformace prostoru pro cestující.

Komentáře ke článku