Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Toyotu Hilux posílí mohutný diesel

Toyotu Hilux posílí mohutný diesel

Dodá jí energii dvou set koní

Toyota zveřejnila vstupní informace k nové podobě pick-upu Hilux. V západní Evropě se začne prodávat koncem roku.

Kompletního přepracování se dočkala čelní partie, zejména trojrozměrná maska chladiče a nárazník. Upravena byla přední a zadní LED světla i osmnáctipalcová litá kola s broušenými povrchy a černým lakem.

V interiéru prošla modernizací přístrojová deska a přibyla osmipalcová obrazovka infotainmentu. Multimediální systém podporuje technologie Apple CarPlay a Android Auto pro integraci chytrých telefonů. 

Za příplatek je možné získat uzamykatelnou výklopnou záď

Součástí standardní výbavy jsou bezklíčový přistup do vozidla a spouštění motoru tlačítkem, satelitní navigace, automatická klimatizace, parkovací senzory vpředu i vzadu nebo prémiové audio JBL s devíti reproduktory. Za příplatek se dá získat kupříkladu sportovní rám s plastovou ochranou, uzamykání výklopné zádě, pevná nástavba a 12V napájení v prostoru korby.

V nejvyšším stupni Invincible (pro Double Cab) přibývají mimo jiné specifická mřížka chladiče, exkluzivní panel sdružených přístrojů, vnitřní dekorativní obklady, modré osvětlení ve výplních předních i zadních dveří či dvoubarevné čalounění sedadel perforovanou kůží. 

Součástí výbavy Invincible je také modré osvětlení ve výplních dveří

Nabídku motorizací rozšiřuje vznětový agregát 2,8 litru/204 koní (pro karosářské varianty Extra Cab a Double Cab) s maximálním točivým momentem 500 Nm. Volit lze mezi šestistupňovou mechanickou a samočinnou převodovkou, spojenou s pohonem všech čtyř kol. Z nuly na stovku vůz zrychlí za deset sekund. Průměrná spotřeba paliva činí 7,8 l/100 km a emise CO2 jsou na úrovni 204 g/km.

Komentáře ke článku