Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Space Star očima budoucích grafiků

Space Star očima budoucích grafiků

Kreativní přístup českého Mitsubishi

V průběhu dubna a května oslovilo tuzemské zastoupení značky Mitsubishi žáky Střední školy grafické v Brně. Dalo jim možnost realizovat svůj vlastní návrh designu pro karoserii nového Mitsubishi Space Star. Současně podpořilo tuto instituci nákupem výpočetní techniky pro výuku specifických předmětů.

Absolutní vítězkou se stala osmnáctiletá Veronika Holubová. Na druhém a třetím místě se umístily Denisa Veselá a Kristýna Bednářová. Slavnostní předání cen proběhlo v brněnském autosalonu Mitsubishi – Auto Palace Brno. 

Takto vypadá Mitsubishi Space Star v podání vítězky Veroniky Holubové

Náš osobní a kreativní přístup je právě to, čím se odlišujeme od konkurentů. Zrealizovat soutěž, komunikovat novinku na trhu trochu jinak, přinést pracovní náplň a vlastně i zábavu pro studenty v průběhu nucených prázdnin a nakonec finančně přispět samotné škole byl výborný nápad, který v budoucnu rádi zopakujeme,“ uvedl generální ředitel společnosti Mitsubishi Motors Kamil Šilhavý.

Komentáře ke článku