Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Spojenec dobrodruhů všeho druhu

Spojenec dobrodruhů všeho druhu

Mitsubishi ukázalo nové expediční vozidlo

České zastoupení Mitsubishi představilo expediční vozidlo Rock Proof Evolution 2. Jde již o třetí automobil, který se zrodil v rámci projektu Mitsubishi Expedition/Rock Proof, spuštěném v roce 2017.

Jako základ pro přestavbu byl použit model L200 Double cab. K pohonu slouží motor 2,3 DiD, spřažený se šestistupňovou automatickou převodovkou. 

Vůz si s sebou veze také střešní stan

Stejně jako před třemi roky jsme popustili uzdu našim představám o dobrodružných výpravách za poznáním a rozhodli jsme se postavit ještě drsnější pickup pro práci i zábavu,“ uvedl Marek Vodička, marketingový a PR manažer M Motors CZ. „Celé auto jsme stylizovali do šedobílé grafiky Urban Camo s výraznými červenými prvky.“ 

Korbu vyplňuje přepravní systém ARB

Rock Proof se vyznačuje zvýšeným podvozkem Old Man Emu, uzávěrkou zadního i předního diferenciálu, speciálními pneumatikami Nokian, spodní ochranou motoru, šasi i nádrže, Safari šnorchlem nebo samonosným střešním stanem Kakadu. Praktickým doplňkem je také „šuplíkový“ systém ARB, umístěný na korbě.

Komentáře ke článku