Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Toyota GR Sport nyní s nouzovým asistentem řízení

Toyota GR Sport nyní s nouzovým asistentem řízení

Specificky odladěný design v tmavém tónu

Toyota představila model C-HR GR Sport v modelovém provedení pro rok 2021.

Specifické ztvárnění přední partie zahrnuje černé pozadí emblému kryty světlometů, mřížku chladiče v tmavém chromu a sportovněji stylizovaný přední spoiler. Devatenáctipalcová kola se vyznačují speciálním designem.

V interiéru nalezneme stříbrné dekory Cool Silver a sedadla čalouněná materiálem Alcantara s červeným nebo šedým prošíváním. Věnec volantu je obšit perforovanou kůží.

Součástí základní výbavy jsou zatmavená okna, bezklíčové nastupování (Smart Entry), LED dálkové světlomety a automatické sklápění vnějších zpětných zrcátek. Na přání lze získat navigaci nebo audio JBL. 

V kabině nalezneme prošívaná Alcantarou čalouněná sedadla a kůží obšitý volant

Vyšší výbavový stupeň Executive přináší osmnáctipalcové lité ráfky s deseti zdvojenými paprsky, v kabině pak elektricky ovládané přední sedačky a šedé čalounění stropu.

Předkolizní bezpečnostní systém (PCS) byl doplněn o několik nových funkcí, například o nouzový asistent řízení (ESA) propojený s rozpoznáváním chodců ve dne a pomocníkem pro odbočování na křižovatkách. Nechybějí ani asistent pro udržení v jízdním pruhu, adaptivní tempomat s plným rychlostním rozsahem či rozpoznávání dopravních značek.

Komentáře ke článku