Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Corolla ve sportovním hávu

Corolla ve sportovním hávu

Sázka na černou eleganci

Toyota Corolla Sedan je nyní dostupná rovněž v provedení GR Sport.

Vizuálně na něm zaujmou dekory v černém laku, ať již jde o mřížku chladiče, kryty vnějších zpětných zrcátek, středové sloupky nebo boční lišty. Lité ráfky jsou tmavé s kontrastními broušenými povrchy na koncích paprsků a červeným kroužkem GR kolem ozdobného středu kola. Standardně se montují sedmnáctipalcové, s paketem Dynamic pak osmnáctipalcové.

Charakteristickým odstínem pro GR Sport je šedý lak Dynamic, který je jednou z osmi nabízených barev karoserie. 

Sedadla jsou čalouněna kombinací látky a kůže

Sportovní atmosféru v interiéru evokují černé čalounění stropu kabiny, volant obšitý perforovanou kůží nebo prahové lišty z hliníku. Sedadla jsou čalouněna kombinací černé látky a umělé kůže s výrazným vertikálním vzorem stehů.

Za příplatek lze získat paket Dynamic, obsahující například vyhřívaný volant, systém hlídání slepého úhlu nebo parkovací asistent.

Toyota Corolla Sedan GR Sport půjde do prodeje v benzinové variantě nebo s hybridním ústrojím 1,8 litru. Výroba bude zahájena v listopadu 2020, první vozy se na trhu objeví na přelomu roku.

Komentáře ke článku