Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Tomšů posílí vedení Auto Palace

Tomšů posílí vedení Auto Palace

Bude zastávat funkci Operations Director

Automobilová skupina Auto Palace oznámila, že do nově vytvořené pozice Operations Director s přímou podřízeností generálnímu řediteli byl jmenován Ondřej Tomšů (na titulním snímku).

V Auto Palace pracuje od června roku 2019 a dosud zastával funkci obchodního ředitele pobočky Auto Palace Spořilov. Nyní bude odpovědný za řízení především v oblasti sjednocování interních procesů a vedení operativních záležitostí s cílem zvýšení efektivity fungování jednotlivých středisek.

Auto Palace zároveň plánuje brzké obsazení uvolněného místa obchodního ředitele pobočky na pražském Spořilově a také postu Group Aftersales Manager v sektoru poprodejních služeb.

Jsem si plně vědom, že naplňování naší dlouhodobé obchodní strategie v České republice nemůže být pouze o investičních akvizicích. Významné změny v naší firmě musí provázet také kvalitní personální posílení,“ zdůraznil Radek Donner, generální ředitel Auto Palace.

Komentáře ke článku