Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

HoppyGo rozšiřuje svoje aktivity

HoppyGo rozšiřuje svoje aktivity

Nově nabízí cestovatelské zážitky

Platforma pro sdílení aut HoppyGo navázala spolupráci se zážitkovou agenturou OutdoorTrip. Prostřednictvím portálu Dovolenadoma nabídne přes 500 variant aktivit včetně více než 60 tipů na destinace v České republice.

Mechanismus webu dokáže filtrovat obsah dle zvolených požadavků a v případě zájmu přesměruje zákazníka na stránku OutdoorTripu, kde si lze zvolený produkt zakoupit. Na výběr jsou jak adrenalinové záležitosti typu snowkitingu, lezení po ledových útvarech a zamrzlých vodopádech, skitouringu nebo adventní a vánoční plavby na voru, tak akce rodinného typu. K nim patří třeba příležitost zažít středověk v Dětenicích, prozkoumat hrady a zámky či navštívit muzeum fantastických iluzí. 

HoppyGo nyní zprostředkovává i cesty za nevšedními zážitky

Počítáme s hlubší integrací portfolia HoppyGo do našich balíčků služeb, tak aby i naši klienti mohli v plné šíři využívat sdílenou mobilitu při svých cestách za dobrodružstvím. Rozšiřujeme rovněž možnost glampingu, tedy luxusního ubytování v přírodě, při němž turisté ocení spolehlivé dopravní prostředky, které si mohou pronajmout pouze na potřebný čas strávený třeba na prodlouženém víkendu nebo na tuzemské dovolené,” uvedl šéf OutdoorTripu Zdeněk Blažek.

Komentáře ke článku