Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Pohyb inspiruje i nové nápady

Pohyb inspiruje i nové nápady

Kia míří do dalších oblastí podnikání

Kia zveřejnila podrobnější informace o nových záměrech značky a ambicích do budoucna. Kromě toho oznámila úpravu názvu společnosti z Kia Motors Corporation na pouhé Kia Corporation.

Změna má symbolizovat vstup Kii do dalších oblastí podnikání a je součástí dlouhodobé obchodní strategie s označením Plán S. V jejím rámci chce Kia získat vedoucí pozici v segmentech elektromobilů, řešení a služeb mobility, jednoúčelových vozidel a dalších. Souběžně s těmito aktivitami plánuje Kia prosazovat ještě více udržitelnou výrobu prostřednictvím čistých energií a recyklovatelných materiálů.

Do roku 2027 má být na trh uvedeno sedm dalších modelů s akumulátorovým pohonem. Postaveny budou na podvozkové platformě E-GMP (Electric-Global Modular Platform), zajišťující dlouhý dojezd a vysokorychlostní nabíjení.

Kia rovněž vyvíjí řadu jednoúčelových vozidel pro firemní zákazníky. Využije u ní přizpůsobitelnou „skateboardovou“ architekturu pro zástavbu stavebnicových karoserií.

V marketingové sféře sází Kia na nový slogan Movement that inspires. „Pohyb byl tradičně jádrem naší značky a přeprava osob je srdcem naší činnosti. Pohyb pomáhá lidstvu dosahovat trvalého pokroku, zlepšovat se a rozvíjet se. Proto jsme v Kii toho názoru, že také inspiruje vznik zajímavých nápadů,“ uvedl Artur Martins, viceprezident a vedoucí globální divize a zákaznických zkušeností automobilky.

Komentáře ke článku