Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Co připravuje BMW na léto 2023?

Co připravuje BMW na léto 2023?

Nové modelové varianty a inovace

BMW rozšiřuje svou produktovou nabídku o nové modelové varianty a inovace v oblasti elektrifikace a digitalizace. Jedním z vrcholů tohoto rozšíření je příchod třetího čistě elektrického modelu BMW i7, který rozšíří nabídku luxusních vozů značky. Současně se rozšíří také funkce Plug & Charge a MAX RANGE, které zpříjemní a zpohodlní elektrickou mobilitu. Další inovace se týkají digitalizace, jako je modernizovaný systém BMW iDrive s funkcí QuickSelect a operačním systémem 8.5 pro mnoho modelů. Možnosti individualizace budou rozšířeny o nové laky karoserie, varianty čalounění a M sportovní paket Pro pro modely BMW X1 a BMW iX1.

 

Nový model BMW i7 eDrive50 představuje elektrický vůz v luxusním segmentu, který nabízí prvotřídní komfort na dlouhé vzdálenosti. S nejnovější generací pohonu BMW eDrive nabízí výkon 335 kW/455 k a točivý moment 650 Nm. S rychlostí zrychlení z 0 na 100 km/h za 5,5 sekundy a dojezdem 575 až 611 km podle WLTP přináší skvělý výkon a dosah.

Další vylepšení souvisí s nabíjecími funkcemi. Funkce Plug & Charge umožňuje automatickou autorizaci vozidla na veřejných nabíjecích stanicích bez použití nabíjecí karty nebo aplikace. BMW Group je prvním výrobcem, který tuto funkci nabízí s možností uložení více smluv do vozidla. Nová funkce MAX RANGE pak poskytuje řidičům větší flexibilitu při hledání dobíjecí stanice a umožňuje zvýšení dojezdu až o 25 %.

 

Také nabíjecí možnosti pro modely BMW iX a BMW i7 jsou vylepšeny. Nový nabíjecí software zkracuje dobu nabíjení a umožňuje účinnější nabíjení vysokonapěťové baterie. Digitální služby pro nabíjení budou také vylepšeny s kombinovaným vyhledáváním nabíjecích míst a zobrazováním nákladů za měsíc.

BMW také pokročilo v oblasti digitalizace, představujíc modernizovaný systém BMW iDrive s funkcí QuickSelect a operačním systémem 8.5. Tyto inovace přinášejí ještě větší uživatelskou přívětivost a jednoduchost ovládání pro mnoho modelů.

Aby zákazníci měli ještě větší možnosti přizpůsobení svého vozu, BMW přidalo nové laky karoserie a varianty čalounění. Navíc modely BMW X1 a BMW iX1 se mohou těšit na rozšíření volitelné výbavy o M sportovní paket Pro, který dodá jejich vozům sportovnější vzhled a výkon.

 

 

Komentáře ke článku