Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Baumrtová bude jezdit Fordem Kuga

Baumrtová bude jezdit Fordem Kuga

Prodejce automobilů podporuje české plavce

Společnost Auto Palace Spořilov s.r.o. oznámila partnerství se dvěma reprezentanty České republiky v plavání, Simonou Baumrtovou a Janem Mickou. Jeho součástí je mimo jiné i dlouhodobé poskytnutí vozů Ford Kuga.

Hlavní disciplínou Simony Baumrtové (26) je znak. Je několikanásobnou mistryní ČR a držitelkou bronzových medailí z MS a ME v plavání z let 2012. V roce 2013 na ME v Dánsku vyhrála zlato v krátkém bazénu. Zatím posledním výrazným úspěchem je loňské 7. místo na MS v Budapešti. „Ročně najedu asi dvacet tisíc kilometrů. S Kugou jsem se zatím jen krátce seznámila, ale musím říci, že je to velmi příjemné auto, ve kterém se cítím bezpečně nejen díky vyššímu posedu za volantem, ale i vlivem spolehlivého pohonu všech kol,“ uvedla při této příležitosti.

Spolupráce ve stejném rozsahu se vztahuje také na Jana Micku (23). Ten je držitelem českého rekordu v plavání na 400, 800 a 1500 m volným stylem a má za sebou letní olympijské hry v Londýně a Rio de Janeiru.

Komentáře ke článku