Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

V Lipsku spustili výrobu Porsche Macan

V Lipsku spustili výrobu Porsche Macan

První kus míří do Číny

Porsche zahájilo v závodě v Lipsku výrobu nového modelu Macan. První vozidlo s metalickým lakem karoserie v odstínu zelená Mamba bylo určeno pro čínského zákazníka. Již do začátku září dojde ke zvýšení produkce na více než 420 vozů za den.

Přepracovaný Macan oslavil světovou premiéru koncem července v Šanghaji. Nová technika LED se nyní dodává také pro přední světlomety. Mezi nejnápadnější inovace v interiéru patří 10,9“ dotykový displej multimediálního systému Porsche Communication Management (PCM), jinak uspořádané a tvarované výdechy ventilační soustavy a sportovní volant GT, známý z modelu 911.

PCM zpřístupňuje digitální funkce, jakými jsou inteligentní hlasové ovládání nebo sériově dodávaný navigační přístroj s připojením k internetu. Nabídka komfortní výbavy je rozšířena mimo jiné o asistenta pro jízdu v dopravní koloně, ionizátor a vyhřívané sklo čelního okna.

 

 

 

Komentáře ke článku