Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Lexus LC se převlékl do žluté

Lexus LC se převlékl do žluté

Limitovaná série bude mít premiéru v Paříži

Počátkem září bude zahájena produkce Lexusu LC Yellow Edition. Speciální edice se především odlišuje použitým lakem Flare Yellow, který je výsledkem dvouleté práce.

Pro základní nátěr byl použit ten nejbělejší odstín, čímž se ve spojení s velmi hustým základním žlutým lakem dosahuje vysoké sytosti barvy.

Vzhled karoserie se promítá rovněž do kabiny, kde zaujmou černé výplně dveří se žlutými dekory nebo sedadla čalouněná semi-anilinovou bílou kůží. Žlutá byla zvolena i pro kontrastní prošívání na sedadlech, přístrojovém panelu, volantu a loketní opěrce středového panelu.

Předobrazem této barevné kombinace byl přírodní úkaz v podobě prstencovitého zatmění, kdy se zabarvení oblohy mění v malých krocích postupně s tím, jak Měsíc prochází mezi Zemí a Sluncem.

Lexus LC Yellow Edition se představí letos v říjnu na autosalonu v Paříži. Bude se vyrábět pouze po přesně vymezenou dobu do května 2019. V ČR přijde na 3 388 000 Kč.

 

 

Komentáře ke článku