Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Kodiaq RS

Škoda Kodiaq RS

Pokračuje poodhalování sportovního SUV designovými skicami

Po fotografiích zamaskovaného auta na Nürburgringu a fotografiích detailů nyní Škoda prostřednictvím dvou designových skic nabízí představu o celkové podobě nového vysoce výkonného SUV Škoda Kodiaq RS. Jako první SUV značky ponese označení RS, kterou Škoda označuje sportovní verze svých modelů.

Škoda Kodiaq RS scatch

Maska chladiče je široká a působí trojrozměrným dojmem. V lesklém černém laku zdůrazňuje sportovní charakter SUV. Také střešní nosič, rámečky oken a vnější zpětná zrcátka se lesknou ve sportovním černém odstínu. Poprvé na modelu kategorie SUV nabízí Škoda pro Kodiaq RS modrou metalickou barvu Race.

Exkluzivně pro něj byly vyvinuty rovněž nové nárazníky. Součástí standardní výbavy jsou Full-LED světlomety s krystalickou strukturou, odkazující na tradicí výroby českého křišťálu. Součástí zadního nárazníku je integrovaná odrazka, která se táhne přes celou šířku vozu - typický znak všech modelů v provedení RS. Pod zadním nárazníkem jsou dvě výrazné koncovky výfuku.

Škoda Kodiaq RS scatch

Kodiaq RS je prvním modelem značky Škoda, který má v sériové výbavě dvacetipalcová kola Xtreme z lehké slitiny. Pro mimořádné jízdní vlastnosti vozu je dimenzována i brzdová soustava se sedmnáctipalcovými červeně lakovanými brzdovými třmeny.

Vůz s nejvýkonnějším sériovým vznětovým motorem v historii české automobilky o výkonu 176 kW (240 k) bude mít světovou premiéru v říjnu na autosalonu v Paříži.

Skoda Kodiaq RS det
Skoda Kodiaq RS det
Skoda Kodiaq RS det
Skoda Kodiaq RS det

 

Komentáře ke článku