Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Superb je pro Brity nejpohodlnějším autem

Škoda Superb je pro Brity nejpohodlnějším autem

Automobilka si v anketě odnesla první dvě místa

Honest John je britská motoristická webová stránka, která si zakládá na upřímnosti a transparentních informacích. Kromě objektivních testů tak čtenářům předkládá i ankety, ve kterých sbírá informace od samotných majitelů automobilů. Řidiči z celé Británie na základě zkušeností hodnotí svá auta a přinášejí tak reálný pohled například na průměrnou spotřebu, nebo vytváří velmi oblíbený Honest John Satisfaction Index.

Ten je rozdělen do několika kategorií. Naše domácí značka Škoda se v kategorii Top 10 nejpohodlnějších aut objevila hned třikrát, a to dokonce v první pětce. Páté místo patří Superbu v provedení sedan (hodnocení 9,25 z 10). Druhé místo v anketě si odneslo oblíbené SUV Škoda Kodiaq (9,43). A jako nejpohodlnější auto ve Velké Británii byla zvolena Škoda Superb v provedení kombi s indexem 9,45. Majitelé si vítěze pochvalují za mimořádné pohodlí a dostatečnou dynamiku. Vzadu je prý více místa pro nohy než v Mercedesu třídy S. Kodiaq se zákazníkům oproti Superbu kombi lépe řídí, ale je zase hlučnější. 

„Pro značku Škoda je to velmi dobrá vizitka, že se v každoročním Honest John Satisfaction Index ukázaly modely Kodiaq a Superb jako velmi ceněné co se týče dynamiky, praktičnosti a komfortu. Popularita škodovek se v posledních letech u našich čtenářů hodně zvyšuje. A nyní to dokázali i velmi vysokým hodnocením v oblastech kvality, spolehlivosti a komfortu,“ komentuje editor magazínu Daniel Powell.

Zdá se, že výrobky společnosti Škoda Auto se v zahraničí těší stále větší a větší oblibě. Vždyť i v loňském ročníku této ankety zaujala Škoda tři místa v top desítce. Pokud vás zajímá zbytek letošních výsledků, tak na třetím místě se umístil Citroën C4 Grand Picasso. Čtvrté místo patří nové Toyotě Prius. Od šestédo desáté příčky to vypadalo následovně: Volkswagen Golf Variant, Ford Kuga, Jaguar XE, Mercedes-Benz Třídy C a konečně Hyundai i10.

Komentáře ke článku