Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Block řádí ve své nejlepší formě

Block řádí ve své nejlepší formě

Desátý díl kultovní Gymkhany

Nekorunovaným králem světového driftingu je bezesporu Ken Block. V roce 2008 zveřejnil svoje první video, na němž pálil gumy na opuštěném letišti v USA. Nyní se fanoušci dočkali již desátého pokračování populární Gymkhany.

Diváky zavede do pěti atraktivních destinací. Začíná se ve švédské Lulee, pokračuje přes americký Detroit, mexické Guanajuato, kalifornské Los Angeles a končí na legendární Route 66 v texaském Shamrocku.

Stejně tak Block střídá používané vozy – Ford Fiestu WRC, Mustang RTR Hoonicorn V2 se 1400 koňmi, rallyekrosový Ford Focus RS RX, Ford Escort Cosworth Group A a Ford F-150 Hoonitruck. 

Ken Block za volantem

Nemůžu uvěřit, že už točíme Gymkhanu deset let,“ uvedl Block. „To je fakt divoký! Proto jsme se rozhodli udělat jubilejní desátý díl co největší a nejlepší. Od počáteční myšlenky až do premiéry v The Gymkhana Files na Amazon Prime uplynuly dva roky. Dali jsme do toho všichni šíleně moc práce a z výsledku jsem opravdu nadšený. Jsem také velice šťastný, že můžeme konečně vypustit Gymkhana Ten na YouTube i pro ty, kteří Amazon Prime nemají.

Tuto příležitost nyní máte i vy!

Komentáře ke článku