Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia slavila v soutěži iF Design Award hattrick

Kia slavila v soutěži iF Design Award hattrick

Uspěla všechna provedení modelu Ceed

Již třetí rok po sobě získala značka Kia hned tři prestižní ocenění iF Award za design. Celkem jich v historii její modely posbíraly již osmnáct.

Tentokrát uspěly tři varianty třetí generace Ceedu: pětidveřový hatchback Ceed, kombi Sportswagon a pětidveřový ProCeed s karoserií shooting brake. 

 

Letos se prosadily v konkurenci 6400 přihlášených produktů z 50 zemí. Jejich posouzení měla na starosti nezávislá mezinárodní porota složená ze 67 odborníků.

Soutěž iF Design Award pořádá od roku 1953 Mezinárodní fórum designu iF (iF International Forum Design GmbH) v Hannoveru. Zahrnuje sedm kategorií: výrobek, komunikace a design obalu, design služeb/UX (uživatelská rozhraní), architektura, design interiéru a profesionální koncept.

Všechny vítěze si lze prohlédnout v průvodci iF World Design Guide a v aplikaci iF Design pro chytré telefony. Rovněž se budou prezentovat na speciální výstavě iF Design v hamburském HafenCity.

Komentáře ke článku