Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Mitsubishi ukáže v Ženevě energetický ekosystém

Mitsubishi ukáže v Ženevě energetický ekosystém

Dvě světové a jedna evropská výstavní premiéra

Největším lákadlem na stánku Mitsubishi v Ženevě budou bezesporu ve světové premiéře vystavené modely Engelberg Tourer a ASX v provedení pro rok 2020.

Evropského uvedení se pak dočká pick-up L200. Vůz je poháněn nově vyvinutým turbodieselem o objemu 2,2 l, spřaženým se šestistupňovou automatickou nebo manuální převodovkou. Pohonná jednotka je opatřena selektivní katalytickou redukcí AdBlue na bázi močoviny a splňuje emisní normu Euro 6d-Temp. 

Mitsubishi ASX

Společnost Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kromě toho uvede novou službu s označením Dendo Drive House. Tento energetický ekosystém umožňuje majitelům automaticky vyrábět, ukládat a sdílet elektrickou energii mezi vozem a domácností.

Paket s označením Dendo (v japonštině elektrický) představuje soustavu, složenou z fotovoltaických panelů, obousměrné nabíječky akumulátoru a plug-in hybridního automobilu Mitsubishi.

Další praktická ukázka bude dokumentovat možnosti infotainmentu SDA prostřednictvím chytrého telefonu a rozhraní dalších zařízení.

Komentáře ke článku