Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Cupra chystá limitovanou edici Atecy

Cupra chystá limitovanou edici Atecy

S vylepšeným exteriérem i interiérem

Nedávno založená značka Cupra uvedla na ženevském autosalonu speciální edici vozu Ateca. Limitovaný počet kusů bude vyroben s podstatným podílem ruční práce.

Pohonnou jednotkou zůstává zážehový čtyřválec 2.0 TSI s přímým vstřikováním paliva, výkonem 300 koní a maximálním točivým momentem 400 Nm. Stejně tak byly převzaty sedmistupňová dvouspojková převodovka DSG, pohon všech čtyř kol 4Drive a progresivní řízení. 

Výrazné změny ovšem nastaly v designu exteriéru i interiéru. Navenek Ateca Special Edition zaujme dvacetipalcovými koly z lehké slitiny, brzdami Brembo, karbonovými komponenty a zvukově vyladěným výfukovým potrubím Akrapovič. Pro karoserii byla vybrána exkluzivní barva Graphene Grey.

V kabině nalezneme skořepinová sportovní sedadla, čalouněná Alcantarou v odstínu Petrol Blue. Stejně broušená kůže je použita i na výplně dveří a zadních sedadel. Kolem výdechů klimatizace a jejích ovladačů jsou umístěny karbonové rámečky. Podlahové rohože jsou opatřeny logy Cupra. 

Model bude možné objednávat od konce roku 2019.

 

 

 

Komentáře ke článku