Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Česká Kia zvyšuje aktivitu na poli elektromobility

Česká Kia zvyšuje aktivitu na poli elektromobility

Zúčastní se i dvou ekologických soutěží

Společnost Kia Motors Czech v prvním pololetí roku 2019 představí svůj program elektromobility na tematických veletrzích, rallyových kláních i vydáním informační brožury.

Na právě probíhajícím (19. – 22. března) veletrhu Amper v Brně vystavuje česká Kia městský hybridní crossover Niro HEW, plug-in Optima Sportswagon PHEV a elektromobil e-Niro.

Po skončení akce se flotila vydá na turné po našich městech v rámci Informačních dní Schrack Technik, které budou zaměřeny na nejrůznější aspekty - od infrastruktury nabíjecích stanic přes připravenost distribuční sítě elektrické energie až po možnosti, které současná vozidla na elektrický pohon skýtají. Putování začíná 26. března v Brně, pokračuje 28. března v Ostravě, 2. dubna v Hradci Králové a vyvrcholí 9. dubna v Praze.

V polovině června se Kia účastní výstavy EkoAuto v ostravském industriálním areálu Trojhalí Karolína.

Na sportovním poli se bude korejská značka prezentovat během Czech New Energies Rallye (16. – 18. května v okolí Českého Krumlova) a ECO Rally Bohemia (12. – 14. července s centrem v Mladé Boleslavi). Obě soutěže se jedou pod záštitou Mezinárodní automobilové federace FIA. Posádky budou tvořeny novináři, influencery a významnými fleeetovými zákazníky.

Importér zároveň chystá publikaci o jednotlivých typech elektrifikovaných pohonů a také o všech svých ekologických modelech na tuzemském trhu.

Komentáře ke článku