Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

BMW Group FMDC nově vede Aleš Hoferek

BMW Group FMDC nově vede Aleš Hoferek

Připravované vývojové centrum má nového manažera

Novým manažerem připravovaného vývojového centra BMW Group Future Mobility Development Center (FMDC) u Sokolova je od 1. května 2019 Aleš Hoferek. Na pozici Manager Site Operations patří mezi jeho hlavní kompetence zajištění budoucího hladkého provozu.
Tento zkušený manažer pracuje pro BMW Group od roku 2006. Zpočátku působil na pozici oblastního manažera poprodejních služeb pro české zastoupení BMW Group a následně mezi roky 2010 a 2013 byl v angažmá u BMW Group Bulharsko. Od roku 2013 byl ředitelem poprodejních služeb (do konce roku 2016 odpovědným i za rozvoj dealerské sítě) u BMW Česká republika.

Na uvolněnou pozici ředitele poprodejních služeb BMW Group Česká republika nastoupil 1. května 2019 Michal Beneš, který měl předtím ve společnosti na starost rozvoj dealerské sítě v České republice a na Slovensku. Tuto pozici zastával dva a půl roku. Předchozí zkušenosti získával devět let ve společnosti Škoda Auto na postech v oblasti poprodejních služeb a strategie rozvoje dealerské sítě, a to nejen v Mladé Boleslavi, ale i ve Škoda Auto India.

Komentáře ke článku