Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Limitovaná série výchozího modelu pro speciál DTM

Limitovaná série výchozího modelu pro speciál DTM

BMW ukáže jubilejní M Heritage na Nürburgringu

V rámci víkendu seriálu DTM se ve dnech 13. až 15. září představí na Nürburgringu ve světové premiéře vůz BMW M4 Edition///M Heritage. Limitovaná série kupátka, které představuje civilní základ pro závodní speciál, vznikne v počtu 750 kusů. Prodávat se bude po celém světě v období od listopadu 2019 do dubna 2020.

 

Pro výroční model jsou k dispozici tři barvy karoserie: modrá Laguna Seca Blue, modrá metalická Velvet Blue a červená Imola Red. Střecha dvoumístného automobilu, vyrobená z plastů vyztužených uhlíkovými vlákny, se navíc vyznačuje dekorativním prvkem. Rovněž unikátní jsou kovaná dvacetipalcová M kola z lehké slitiny Star-spoke v matně šedém zbarvení Orbit Grey s odlišným rozměrem pro přední a zadní nápravu.

 

Spektrum výbavy zahrnuje specifická celokožená sedadla M s výraznými otvory v oblasti opěradel. Struktura karbonového obložení, navrženého výhradně pro tento automobil, zahrnuje pruh se třemi M barvami.

Jak lišty interiéru, tak prahů nesou loga Edition ///M Heritage a 1/750. Nápis ///M Heritage v tyrkysovém, oranžovém nebo červeném odstínu lze najít také na předních opěrkách hlavy.

 

 

Komentáře ke článku