Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai se vrátil do Jihlavy

Hyundai se vrátil do Jihlavy

Skupina Auto UH rozšiřuje svoje aktivity na Vysočině

Hyundai Jihlava se stává novým autorizovaným prodejcem a servisním partnerem této značky. Autosalon se nachází na adrese Vrchlického 592, hned vedle obchodního řetězce Unihobby. 

Firma Hyundai Jihlava zahájila provoz v novém prodejním a servisním centru

Společnost Hyundai UH, která je členem multibrandové skupiny Auto UH, se tímto způsobem rozhodla rozšířit své obchodní aktivity na Vysočinu. „S prodejem vozů Hyundai máme své zkušenosti ve Zlínském kraji a v rámci naší strategie vyhledávat nové atraktivní lokality pro další rozvoj jsme si vybrali Jihlavu,“ uvedl jednatel společnosti Pavel Buráň. „Vzhledem k tomu, že v tomto městě již pár let působíme a provozujeme autorizovaný servis Mercedes-Benz, rozhodli jsme se efektivně využít volné prostory v objektu.“ 

Slavnostního otevření se zúčastnil i generální ředitel Hyundai Motor Czech Martin Saitz (vlevo), který předal klíčky od vozu prvnímu zákazníkovi nového dealerství

Při příležitosti slavnostního otevření si návštěvníci mohli vyzkoušet prémiové vozy Hyundai modelové řady N. Představen byl rovněž plně elektrický automobil Ioniq.

Komfort našich klientů je pro nás prioritou, a proto je naším cílem výrazně posílit dealerskou síť po celé České republice. Od zářijového otevření pobočky v Pardubicích se nyní jedná o další přírůstek do rodiny Hyundai a my se těšíme na kvalitní a dlouhodobou spolupráci,“ prohlásil Jan Pohorský, mluvčí Hyundai Motor Czech.

Komentáře ke článku