Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

BMW zavede do svých vozů technologii Android Auto

BMW zavede do svých vozů technologii Android Auto

Bezdrátové propojení chytrých telefonů s automobilem

Zavedením Android AutoTM v polovině roku 2020 BMW Group ve svých vozech rozšíří možnosti konektivity. Zákazníci bezdrátově propojí svoje chytré telefony vybavené operačním systémem Android s vozidlem, a tím podle potřeby získají přístup k užitečným informacím, jakými jsou navrhované destinace či naplánované schůzky.

Bezdrátové připojení díky zjednodušenému rozhraní usnadňuje proces párování smartphonu s vozem. Současně s tím se Android Auto integruje přímo do plně digitálního kokpitu BMW. Znamená to, že klienti si mohou všechna důležitá data prohlížet nejen na centrálním kontrolním displeji, ale také na obrazovce v přístrojovém panelu, jakož i přímo v zorném poli řidiče (Head-Up). Google Assistant pro Android Auto usnadňuje vyhledávání tras a kontakt s okolím.

 

BMW připravuje zavedení technologie Android Auto

 

Technologie Android Auto bude v automobilech BMW poprvé představena na veletrhu Consumer Electronics Show (CES) 2020. Zájemcům ve 20 zemích světa bude dostupná od července 2020, a to pro všechna vozidla disponující operačním systémem BMW 7.0.

Komentáře ke článku