Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Lexus v Zeleném pekle

Lexus v Zeleném pekle

Automobilka se opět účastní 24 hodin Nürburgringu

Lexus znovu nasadí svůj model LC do čtyřiadvacetihodinovky na Severní smyčce Nürburgringu. Její 48. ročník se bude konat od 21. do 24. května 2020.

Lídrem posádky bude Hiroaki Išiura, který závod absolvuje již pošesté. Za volantem se s ním budou střídat Masahiro Sasaki, Kazuja Ošima a Naoja Gamo.

Díky tomuto projektu se každoročně daří nasbírat velké množství poznatků důležitých pro výrobu automobilů. Proto doufáme, že je využijeme při vývoji ještě rychlejších a bezpečnějších vozů, které budou k dispozici všem zákazníkům. Existuje spousta věcí, které lze vylepšovat pouze za těch nejnepříznivějších podmínek během 24 hodin Nürburgringu, a proto si myslím, že právě to dává této výzvě velký smysl,“ uvedl Išiura.

 

Ani příští rok nebude Lexus chybět na startu čtyřiadvacetihodinovky na Nürburgringu

 

V roce 2020 se Lexus 24 hodin Nürburgringu zúčastní již počtrnácté za sebou. Pro toto kultovní klání připravuje speciály postavené vlastními zaměstnanci Toyoty a tým složený z mechaniků a konstruktérů automobilky.

Komentáře ke článku