Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia podporuje Nejúspěšnější sportovce roku

Kia podporuje Nejúspěšnější sportovce roku

Sportage Trophy pro Skokana roku

Společnost Kia Motors Czech se letos poprvé stává dopravcem projektu Nejúspěšnější sportovec roku. Každoročně konané anketě zapůjčí po celou dobu jejího konání vůz Kia Sportage. Další formy podpory pak chystá pro slavnostní galavečery, které se uskuteční celkem ve 30 regionech republiky.

V tomto roce je program obohacen o zcela novou kategorii Skokan roku. Její vítěz si v každé z oblastí odnese cenu Sportage Trophy, kterou bude předávat místní zástupce značky Kia.

Vůz Kia Sportage převzal organizátor projektu Radek Šilhan

Akce je otevřená široké veřejnosti. Už nyní je možné nominovat kandidáty buď prostřednictvím klubu, který reprezentují, nebo kontaktovat okresní organizaci České unie sportu a sdělit jí svůj návrh.

První z oficiálních vyhlášení Nejúspěšnějšího sportovce roku se odehraje 10. ledna ve Slaném a další budou probíhat až do konce března 2020, kdy vše vyvrcholí 31. března v Hradci Králové.

Komentáře ke článku