Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Síla volby

Síla volby

Nové plug-in hybridy BMW

BMW na nadcházejícím ženevském autosalonu kromě jiného představí nejnovější přírůstky do nabídky plug-in hybridů BMW řady 3.

BMW Group počítá, že hranice jednoho milionu jí vyrobených elektrifikovaných vozů bude překročena napřesrok. V tomto roce společnost rovněž předpokládá, že v Evropě bude čtvrtina modelů BMW Group disponovat tímto druhem pohonu. V roce 2025 se tento podíl zvětší na třetinu a o pět let později na polovinu. 

BMW 330e Touring

Škálu elektromobilů v roce 2020 rozšíří BMW iX3 a o rok později BMW i4 s BMW iNEXT. Automobilka se soustřeďuje na to, aby zákazníkům umožnila co nejširší výběr pohonných jednotek. Tato strategie se označuje Power of Choice a je patrná například na BMW X3, jež bude od letoška k dispozici nejen v provedení se zážehovými a vznětovými motory, ale také jako plug-in hybridní varianta nebo čistě elektrické vozidlo (BMW iX3) a též ve formě výkonného BMW M modelu. 

BMW M34

Kromě plug-in hybridů obohatí trojkovou řadu rovněž BMW M340d xDrive Sedan a BMW M340d xDrive Touring.

Komentáře ke článku