Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Vozy Kia budou seniorům přivážet radost

Vozy Kia budou seniorům přivážet radost

Síly spojili importér i regionální prodejci

Společnost Kia Motors Czech se zapojuje do celorepublikové pomoci občanům při jejich ochraně před epidemií COVID-19. Dobrovolníci ze spolku Seniorem s radostí, kteří rozvážejí starým či hendikepovaným lidem a dalším ohroženým skupinám obyvatel potraviny, léky, hygienické potřeby a další komodity, budou mít k dispozici flotilu 10 vozů Kia.

Tři z nich zapůjčila pražská centrála, zbytek dealeři v regionech. Konkrétně se jedná o firmy Auto Hlaváček a.s. z Prostějova, Auto Pavlů Pa Pa, s.r.o. z Liberce, Realcentrum Cars s.r.o. z Ústí nad Labem, Auto Matulka s.r.o. z Plzně, CB Auto a.s. z Českých Budějovic, Autosalon Kudrna s.r.o. z Ostravy a PEMM Brno s.r.o. z Brna. 

Vozy Kia budou používat dobrovolníci ze spolku Seniorem s radostí

Automobily byly vybírány tak, aby poskytovaly adekvátní zavazadlový prostor. Důraz byl kladen také na dlouhou dojezdovou vzdálenost s minimální spotřebou paliva a komfortní posed za volantem. Volba padla na modely Ceed, Ceed Sportswagon, Sportage, Niro HEV, Carens a Optima.

Auta budou viditelně značena polepy s heslem Pro Váš klid a pohodu jezdím z bodu do bodu a hashtagem #kiapomaha. „Rádi bychom inspirovali také zákazníky a fanoušky, proto hashtag doprovodíme výzvou na našich sociálních sítích, aby se zapojili do pomoci druhým a podělili se o to s ostatními. Věříme totiž, že stojí za to připomínat si také to dobré, co současná krize společnosti přinesla,“ uvedl Arnošt Barna, generální ředitel společnosti Kia Motors Czech.

Komentáře ke článku