Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Auto Palace trojnásobnou tuzemskou jedničkou

Auto Palace trojnásobnou tuzemskou jedničkou

Největší zájem byl o fordy

Dealerská skupina Auto Palace zveřejnila svůj celkový hospodářský výsledek za rok 2019. Zůstala největším tuzemským obchodníkem s automobily značek Ford, Mazda a Mitsubishi. Na trh v České republice umístila 8167 nových vozů.

Pozici nejúspěšnější značky obhájil Ford (2707 vozů). Nejžádanějším modelem byl Ford Focus (555). Odbytového maxima za celou dekádu dosáhla Mazda (714). Nejprudším meziročním nárůstem, o 53 %, se mohla pochlubit Škoda (1837). Dařilo se i v sektoru fleetových prodejů, který zaznamenal vzestup o 8,7 procenta. 

Peter Broster, finanční ředitel AutoBinck pro Českou a Slovenskou republiku

Auto Palace zejména v posledních měsících vykazoval rekordní finanční obrat, což nakonec znamenalo jeho udržení na celkové hodnotě 5,7 miliardy korun. Posílili jsme v oblasti lidských zdrojů a rozhodli se pro rozšíření našich prodejních lokalit. Pevně věřím, že nám to pomůže v současné nelehké ekonomické situaci, související s vládním opatřením proti šíření koronaviru Covid-19,” uvedl Peter Broster, finanční ředitel AutoBinck pro Českou a Slovenskou republiku, který je mateřskou společností Auto Palace Group.

Komentáře ke článku