Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Porsche ČR vyslyšelo SOS

Porsche ČR vyslyšelo SOS

Auta pro dětské vesničky

Společnost Porsche Česká republika poskytla pět vozidel sociálním pracovníkům nestátní neziskové organizace SOS dětské vesničky. Ta nedávno náhle přišla o automobilového partnera.

Máme velkou radost, že jsme mohli podat pomocnou ruku a zajistit zaměstnancům SOS dětských vesniček nutnou mobilitu,“ uvedl Jan Hurt, generální ředitel Porsche Česká republika. „Předali jsme jim automobily, které odpovídají jejich reálným potřebám – zvládají náročný podhorský terén, poradí si s neupravenými silnicemi nebo umožní rozvoz základních hygienických potřeb a potravin.

Našimi klienty se stávají rodiny i z těch nejzapadlejších obcí v kraji,“ připomněla výkonná ředitelka SOS dětských vesniček Jindra Šalátová. „Bez možnosti navštěvovat je v jejich přirozeném prostředí je naše činnost prakticky nemožná. Musíme být schopni rychle reagovat na krizové situace.

Komentáře ke článku