Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia postupně přechází na Red Cube

Kia postupně přechází na Red Cube

Další tři showroomy v novém designovém konceptu

Společnost Kia Motors Czech v uplynulých týdnech, za přísných hygienických opatření, slavnostně otevřela tři zrenovovaná dealerství, postavená podle globálního designového konceptu Kia Red Cube.

Šlo o showroomy firem Auto Jeremiášova a Autobond Group v Praze, respektive Auto Hlaváček v Olomouci. Zákazníci tak v současnosti můžou navštívit už 11 prodejen ve standardu Kia Red Cube v osmi městech po celé České republice. 

Na snímku zleva předseda představenstva Autobond Group Libor Šrámek, prezident Kia Motors Czech Jae Yun Kim a generální ředitel Kia Motors Czech Arnošt Barna

Red Cube je zásadním krokem pro změnu vnímání značky Kia. Za 27 let působení na tuzemském trhu ušla Kia velký kus cesty a proto je pro nás zprovoznění každého dalšího nového či modernizovaného dealerství v tomto konceptu důležitým okamžikem,“ uvedl prezident Kia Motors Czech Jae Yun Kim.

Celková výše investice do přepracovaných Red Cube showroomů se pohybovala v řádech desítek milionů korun a jejich výstavba trvala v rozpětí od tří do šesti měsíců.

Komentáře ke článku