Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

UVO Connect se dostává do druhé fáze

UVO Connect se dostává do druhé fáze

Kia nabídne navigaci na poslední kilometr

Kia rozšiřuje nabídku služeb UVO Connect o variantu Phase II. Objeví se v průběhu tohoto roku v modernizovaných modelech Rio, Picanto i Stonic a rovněž v Sorentu čtvrté generace.

Jednou z novinek v rámci Phase II je online navigace. Čerpá z dřívějších i současných dopravních informací s cílem přesněji předpovídat intenzitu provozu.

Funkce navigace na poslední kilometr cesty pomůže po zaparkování vozidla a jeho opuštění najít prostřednictvím aplikace UVO v chytrém telefonu konečný cíl. Využití dojde zejména ve městech, kde parkovací domy mnohdy nejsou v těsné blízkosti obchodů, kaváren a restaurací. 

Aplikace UVO Connect pomůže najít cestu i po opuštění vozidla

Motorista si také bude moci díky přenosu uživatelského profilu bez ohledu na čas a místo zkontrolovat nebo změnit nastavení vozu přímo z mobilu, a to včetně navigace, audiosystému a připojení Bluetooth. Předvolby aplikace UVO pro konkrétní auto se rovněž dají zálohovat do cloudu. Následně lze pak konfiguraci přenášet mezi vozidly navzájem.

Komentáře ke článku