Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia školí dealery online

Kia školí dealery online

Spustila webový výukový portál

Kia Motors Czech urychlila plánovanou digitalizaci své obchodní sítě. Během nouzového stavu spustila ostrý provoz webového výukového portálu Kia Dealer Acacemy (KDA).

Dealeři a jejich zaměstnanci na něm naleznou desítky online kurzů určených pro mechaniky, prodejce, pracovníky v oblasti náhradních dílů, servisní techniky a další profese. Produktová školení, která dříve probíhala pouze prezenčně a byla kapacitně omezená, se nyní realizují přes platformu Zoom a jsou zpětně k dispozici. První se týkalo novinek Kia Ceed Sportswagon a XCeed PHEV. 

Ve školicím centru se posluchači nyní mohou více zaměřit na praktickou stránku věci

Takto nabyté poznatky potom Kia rozvíjí v praxi ve svém edukačním centru v Nupakách u Prahy. „Díky tomu, že frekventanti budou mít teoretickou přípravu už za sebou, můžeme naplno využít jeho potenciál a věnovat se názorným ukázkám na konkrétních modelech. Za kratší dobu si tak účastníci odnesou komplexnější znalosti a dovednosti než dosud,“ uvedla PR manažerka společnosti Kateřina Vaňková Jouglíčková.

Komentáře ke článku