Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

BMW nasadí ještě chytřejší software

BMW nasadí ještě chytřejší software

Digitální klíč a lepší výpočet trasy

V červenci 2020 vydá BMW dosud nejrozsáhlejší aktualizaci softwaru pro své modely. Stane se součástí každého BMW využívajícího operační systém 7. Pro kompatibilní vozy BMW vyrobené před červencem, které jsou již používány svými majiteli, bude dodána zdarma online v rámci Remote Software Upgrade.

Vylepšení se dostane souboru BMW Maps. Trasa se nyní vypočítává v cloudu, tedy na serverech BMW. Má to přinést přesnější výsledky zásluhou aktuálních dopravních informací, doplněných daty extrahovanými z historických statistických údajů. Součástí BMW Maps jsou BMW eDrive Zones, jež u plug-in hybridů v zelených zónách měst automaticky aktivuje elektrický režim, a Connected Parking, pomáhající při vyhledání parkovacího místa. 

Nový software dále rozšiřuje možnosti hlasového ovládání

Služba Connected Charging usnadňuje nabíjení a dovoluje lépe ovládat samotný nabíjecí proces. BMW Digitální klíč přináší možnost vytvořit z telefonu iPhone plnohodnotný nástroj pro odemykání a zamykání auta, stejně jako pro jeho startování.

Osobní asistent BMW Intelligent Personal Assistant byl rozšířen o řadu funkcí. Například grafika na displeji se nasměruje k osobě, která s ním komunikuje. Dokáže tedy rozlišit mezi řidičem a spolujezdcem.

Komentáře ke článku