Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia vozí seniorům radost

Kia vozí seniorům radost

Neziskovce pomohou tři vozy Stonic

Kia Motors Czech prodloužila spolupráci s neziskovou organizací Seniorem s radostí. Pražský dealer značky Auto Jeremiášova jí poskytl tři modely Stonic v barvách české státní vlajky.

Už předtím v době pandemie Covid-19 najezdila flotila 10 Kiou zapůjčených vozidel téměř 20 tisíc kilometrů. Kromě potravin, léků či hygienických potřeb se patnácti tisícům starých lidí a dalším ohroženým skupinám obyvatel v různých oblastech republiky rozvezlo přes 1200 obědů a skoro 5000 roušek. 

Tři vozy Kia Stonic bude využívat nezisková organizace Seniorem s radostí

Být součástí velmi důležité mise je výjimečný okamžik nejen pro člověka, ale i pro společnost, jako je ta naše. Těší nás, že jsme mohli přiložit „kola“ k dílu a v nelehké situaci pomáhat a bezpečně dovézt dobrovolníky tam, kde byli v tu chvíli nejvíce potřeba,“ uvedla Kateřina Vaňková Jouglíčková, PR & Corporate Event Manager Kia Motors Czech.

Spolek Seniorem s radostí existuje od roku 2016 a kromě ČR působí také na Slovensku. Má k dispozici více než 12 000 spolupracovníků a v současné době pomáhá bezmála 30 tisícům klientů.

Komentáře ke článku