Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nové Volvo v pražských Vysočanech

Nové Volvo v pražských Vysočanech

Auto Palace rozšiřuje svoje aktivity

Automobilová skupina Auto Palace otevřela nové centrum Volvo v pražských Vysočanech. Na celkové ploše 2200 m2 vznikl reprezentativní showroom spolu se servisním zázemím.

Architektonické řešení stavby nám umožnilo harmonické propojení nabídky nových a zánovních vozů, čímž naplňujeme jednu z našich strategických vizí, kterou je posun kvality prodeje použitých automobilů na zcela novou úroveň. Rozhodli jsme se investovat přibližně 160 milionů korun do spolupráce s Volvem a vybudovat moderní dealerství bez kompromisů,” uvedl při této příležitosti Radek Donner, generální ředitel Auto Palace.

Tištěné prospekty budete hledat marně

Prostřednictvím aplikovaného konceptu Volvo Personal Service umožňujeme zákazníkům sledovat z odděleného salonku náš tým při práci na jejich autech. Věříme, že i takové detaily pomáhají v budování pozitivního vztahu k tak inovativní značce, jakou Volvo bezpochyby je,” dodal šéf pobočky Lukáš Kolev.

Po úplném dokončení zde bude zaměstnáno přes 40 osob, v současnosti je to zhruba polovina.

Komentáře ke článku