Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Bohemia Energy obnovuje vozový park

Bohemia Energy obnovuje vozový park

Operativní leasing zajistil Volkswagen Financial Services

Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií v České republice, si převzala nové vozy, které formou operativního leasingu zajistil Volkswagen Financial Services.

Ten kromě samotné dodávky automobilů Škoda Scala a Škoda Octavia zabezpečí prostřednictvím své autorizované dealerské sítě také kompletní servisní služby, a to v Čechách i na Slovensku. 

Firma Bohemia Energy se rozhodla využít při pořízení nových vozů operativního leasingu

Bohemia Energy je významným subjektem na poli energetiky. Jsem přesvědčena, že jsme odstartovali úspěšnou spolupráci, která povede k dlouhodobému partnerství a pravidelné obnově jejich vozového parku,“ uvedla Tereza Schuller, regionální manažerka z fleetového oddělení Volkswagen Financial Services.

Výběrové řízení se vyznačovalo několika specifiky, kdy bylo nutné například zajistit stejné parametry smlouvy jak v České republice, tak na Slovensku.

Škody Scala byly dodány v nejvyšším výbavovém stupni Style s manuální převodovkou a zážehovým motorem 1,0 TSI s výkonem 85 kW. Škody Octavia disponují manuální převodovkou a výkonem 85 kW nebo 110 kW.

Komentáře ke článku