Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kooperativa přichází s nadstandardní asistencí

Kooperativa přichází s nadstandardní asistencí

Lze pojistit i okna ve střeše či zrcátkách

Každoročně evidujeme růst asistenčních zásahů u motoristů. Proto jsme se rozhodli od listopadu nabídnout nadstandardní program MAX+, v jehož rámci pro nepojízdný vůz zajistíme příjezd a práci mechanika v terénu, vyproštění, odtah vozidla nebo přeložení nákladu do náhradního automobilu. A to vše bez limitu! V pojištění skel pak klienti získají mnohem širší rozsah ochrany,“ uvedl podzimní novinky  Kooperativy ředitel jejího úseku pojištění motorových vozidel Aleš Zethner.

MAX+ umožňuje bezlimitní asistenci při poruše, havárii, řádění živlu, vandalismu, částečném odcizení, a to nejen u nás, ale také v zahraničí. Zahrnuje rovněž zapůjčení náhradního auta v ČR i v cizině až na sedm dní či jeho úschovu do 15 dní. U skel přidává Kooperativa jejich pojištění v pevné, skládací či odnímatelné střeše, a dokonce i ve zpětných zrcátkách.

Zároveň zákazníkům, kteří si povinné ručení s limitem 100/100 milionů korun sjednají do konce února 2021, poskytujeme asistenční služby s výrazným cenovým zvýhodněním,“ připomenul Zethner.

Komentáře ke článku