Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Global Assistance v boji proti Covidu-19

Global Assistance v boji proti Covidu-19

Asistenční společnost věnovala ÚVN potřebnou techniku

Asistenční společnost Global Assistance, člen Vienna Insurance Group, věnovala Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze dva plicní ventilátory a anesteziologický přístroj v hodnotě téměř 1,5 milionu Kč.

K symbolickému předání došlo na Klinice anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny za účasti jejího přednosty MUDr. Tomáše Tylla, Ph.D. (na titulním snímku vpravo) a Ing. Marka Jaroše, předsedy představenstva Global Assistance.

S Ústřední vojenskou nemocnicí spolupracujeme v oblasti zdravotní asistence. Když jsme v průběhu koronavirové pandemie zjistili, že je nedostatečná kapacita plicních ventilátorů, rozhodli jsme se dva pro ni pořídit. Vybavení jsme ještě doplnili o anesteziologický aparát Zeus IE,“ uvedl Jaroš.

Zařízení, která jsme obdrželi, znamenají navýšení specifického segmentu intenzivní péče, což je za stávající situace klíčové. V neposlední řadě je pro nás velmi příjemné, že se jedná o techniku, kterou dobře známe, a nebude tak pro nás problém zapojit ji do provozu ihned,“ zdůraznil Tyll.

Komentáře ke článku