Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Seat Leon je AutoBest 2021

Seat Leon je AutoBest 2021

Stal se nejlepším vozem ke koupi v Evropě

Zcela nový Seat Leon byl zvolen vítězem ankety AutoBest 2021 a získal tak ocenění Best Buy Car of Europe 2021 jako nejlepší vůz ke koupi v Evropě v roce 2021. Porota ankety AutoBest má 31 členů z celé Evropy, kteří patří mezi nejvýznamnější motoristické novináře.

Společnost Seat obdržela toto ocenění již podruhé ve své 70leté historii. V roce 2017 byl oceněn model Seat Ateca. Seat tím potvrzuje své zaměření na vývoj vozidel, která jsou mimořádná a nabízejí na trhu něco opravdu výjimečného.

Jsme hrdí, že byl náš nový Seat Leon zvolen vítězem ankety AutoBest 2021. Pro tým, který připravil uvedení historicky nejlepšího Leonu na trh, je to nejlepší možné uznání. Ocenění pro vůz, navržený, vyvinutý a vyráběný v Barceloně, nám dodává novou sílu k tomu, abychom s důvěrou hleděli do budoucnosti. Jednotlivé generace modelu Seat Leon prokázaly, že je důležitým pilířem segmentu, a ocenění od porotců ankety AutoBest potvrzuje význam Leonu na trhu,“ řekl Wayne Griffiths, předseda představenstva společnosti Seat a značky Cupra. „Zcela nový Leon posouvá svůj segment na zcela novou úroveň. Kombinací pozoruhodného designu a pokrokové techniky jsme vytvořili vůz, který poskytuje vše, co zákazníci požadují.

Zcela nový Seat Leon navazuje na mimořádné úspěchy svých předchůdců. Celkem se prodalo již více než 2,3 milionu těchto automobilů všech generací, které utvářely podobu segmentu kompaktních vozů. Seat Leon je od roku 2014 bestsellerem ve Španělsku a s představením čtvrté generace byl na trh uveden nejlepší Leon všech dob.

Anketa AutoBest patří mezi nejprestižnější v Evropě. Organizátoři ji vyhlašují nepřetržitě od jejího založení v roce 2001. Porotu tvoří 31 novinářů, kteří měli na začátku listopadu během finálového kola v Rakousku příležitost uskutečnit zkušební jízdy s modelem Seat Leon s kompletní řadou nabízených motorů včetně verze s externě nabíjitelným hybridním pohonem.

Komentáře ke článku