Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia se podílí na dokumentu o Kollerovi

Kia se podílí na dokumentu o Kollerovi

Zachytí životní pouť legendárního fotbalisty

Společnost Kia Motors Czech se stala hlavním partnerem dokumentu o české fotbalové legendě Janu Kollerovi. Film Jan Koller – Příběh obyčejného kluka se bude věnovat kariéře rodáka ze Smetanovy Lhoty, který to dotáhl k bronzové medaili z mistrovství Evropy a klubovým titulům v ČR, Německu a Belgii. Režisérem a producentem snímku je Petr Větrovský.

Jan Koller s generálním ředitelem společnosti Kia Motors Czech Arnoštem Barnou

Po pravdě jsem se ze začátku natáčení trochu bál, ale teď mě to vyloženě baví. Jsem rád, že se na tom můžu podílet, i mimo plac neustále něco probíráme. Myslím, že bych takto mohl předat začínajícím sportovcům to, že když máte svůj sen, tak se vám ho může podařit splnit. I když si většina lidí myslí, že to není možné,“ svěřil se Koller, který se ve vrcholové kopané prosadil až v pokročilém věku a nakonec se stal s 55 góly nejlepším kanonýrem naší reprezentace.

Dokument bude uveden v kinech v několika evropských zemích, v nichž Koller zanechal výraznou stopu, například v ČR, na Slovensku, v Německu či v Belgii. K vidění bude také na Netflixu a v celostátních televizích.

Komentáře ke článku