Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Jak funguje BMW Individual Manufaktur?

Jak funguje BMW Individual Manufaktur?

Timo Glock zve na prohlídku továrny

Timo Glock, německý tovární jezdec automobilky BMW a bývalý pilot F1, v sérii videí zve své diváky do zákulisí zajímavých oblastí, aktivit a projektů v rámci BMW Group. Glock v této epizodě navštívil divizi BMW Individual Manufaktur, kde se pod rukama zručných řemeslníků mění nejnáročnější a exkluzivní přání zákazníků spojené s automobily BMW na realitu. I sám jezdec přiložil i ruku k dílu.

Od založení v roce 1992 byla divize BMW Individual synonymem pro exkluzivitu. Od počátku se zaměřovala na maximální kvalitu a na to, aby se podařilo splnit každý požadavek zákazníků. A to v podstatě platí i v dnešní divizi BMW Indvidual Manufaktur. V halách ve městě Garching nedaleko Mnichova se zákazníci stávají tvůrci svého vlastního vozu. Interiér nebo exteriér, zlaté kliky či rodinný erb na opěrkách hlavy – splnit lze snad každý požadavek. Podmínka je pouze jedna: úpravy nesmějí ovlivnit bezpečnostní standardy, vlastnosti značky či právní předpisy.

Timo Glock během své návštěvy poznal celý svět možností. V rámci prohlídky se naučil vše o celém procesu od surovin až po hotové speciální edice, vyslechl si bizarní příběhy a pomohl s výrobou příslušenství do konkrétního vozu. Jeho závěr? „Možné je všechno. S BMW si můžete splnit jakýkoliv automobilový sen. Je fascinující, s jakou vysokou mírou řemeslné zručnosti zde vše vzniká.

 

BMW Individual Manufaktur
BMW Individual Manufaktur

 

 

Komentáře ke článku