Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

BMW bude na Mezinárodním filmovém festivalu

BMW bude na Mezinárodním filmovém festivalu

V Karlových Varech budou německá auta vozit významné hosty

Po loňské přestávce, způsobené opatřeními kvůli COVID-19, by se měl Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary letos konat mimořádně od 20. do 28. srpna. A BMW bude v podobě oficiálního vozu opět při tom.

Již po sedmé, od roku 2014, budou významné hosty a osobnosti vozit automobily BMW. Kromě zážitků z filmové produkce tak bude duch Mezinárodního filmového festivalu obohacen o pověstnou Radost z jízdy.

BMW pro potřeby 55. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary poskytne několik desítek vozů převážně z vyšších segmentů, mezi nimiž nebudou samozřejmě chybět ani průkopnické plug-in hybridní modely, které budou hosty nejen k červenému koberci vůbec poprvé přivážet neslyšně a bezemisně na čistě elektrický pohon.

 

Během festivalu budou mít návštěvníci možnost poznat přístup značky, její strategii, ale také nejnovější modely. V České republice tu bude vůbec poprvé k vidění čistě elektrické BMW iX.

Stranou ale nezůstane ani pro BMW typická Radost z jízdy. Připravena bude flotila vozů pro testovací jízdy a pro zájemce také speciální SIM Race simulátor s možností kvalifikace do semifinále, které se bude konat v Salcburku.

 

Komentáře ke článku