Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Řidiči vozů BMW dostanou nový systém zpravodajství

Řidiči vozů BMW dostanou nový systém zpravodajství

Zprávy v reálném čase s novou aplikací News

V uplynulých dnech byla do milionů vozů BMW zavedena přepracovaná aplikace BMW News. Díky této aktualizaci se aplikace News stává rozsáhlou, snadno dostupnou a inteligentní zpravodajskou službou ve vozidle, kterou lze přizpůsobit na míru každému zákazníkovi. Klíčovými novými funkcemi jsou personalizované a inteligentní filtrování zpráv, výrazně vyšší kvalita zvuku a zavedení zpravodajských kanálů. Přístup ke zprávám bude nyní stejně snadný jako poslech rádia, čas strávený ve voze bude nyní více odpovídat skutečným zájmům a potřebám jednotlivých zákazníků, protože bude přizpůsoben jejich požadavkům.

Díky zavedení personalizovaných zpráv si zákazník může vybrat kategorie a dostávat zprávy pouze o tématech, která ho zajímají. Prostřednictvím dodatečného „lajkování“ jednotlivých příspěvků se inteligentní aplikace průběžně učí preference zákazníka, což jí umožňuje ještě přesněji přizpůsobit výběr poskytovaných zpráv.

Personalizované zprávy a nejzajímavější novinky jsou poskytovány ve vysoké zvukové kvalitě, která je zárukou pohodlného a příjemného poslechu. Namísto počítačového převodu textu na řeč je obsah předčítán nahlas reproduktory. Zákazníci mohou obsah filtrovat podle země a jazyka.

 

Díky integraci dalších poskytovatelů zpravodajství nabízí aplikace News výrazně větší rozmanitost zpravodajských relací.
Délku trvání zpravodajských kanálů lze upravit podle osobních preferencí, a to jak pro dlouhé, tak pro krátké cesty. Informační kanály lze spustit jedním kliknutím.

Zdokonalení aplikace BMW News vycházejí ze zpětné vazby vybraných testovacích skupin zákazníků, kteří aplikaci News ve vozidle dlouhodobě testovali v reálných podmínkách. V souladu s touto zpětnou vazbou se vývojáři zaměřili zejména na zlepšení kvality zvuku, intuitivnost ovládání a požadavky na personalizované inteligentní předvolby.


Aplikace News je integrovanou aplikací ve vozech s BMW Operačním systémem 7 a nevyžaduje vzdálenou aktualizaci softwaru. Nutná je ale minimálně verze 20-11 BMW Operačního systému. Vozidla BMW, která splňují minimální požadavky, obdrží aktualizaci aplikace News do vozidla automaticky v následujících dnech a týdnech.

 

Komentáře ke článku