Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Setkání amerických legend v Praze

Setkání amerických legend v Praze

Jeep slaví 115 let Harley-Davidsonu

V Praze se odehrává nejvýznamnější mezinárodní událost roku pro Harley-Davidson. Ve dnech 5. až 8. července se zde slaví 115 let od založení této značky. Oslavy se nesou ve znamení ducha svobody, dobrodružství a amerických tradic. Proto je jen logické, že se k této události přidala i další americká značky vyznávající stejné hodnoty - Jeep.

Do Prahy se k oslavám Harley-Davidsonu sjelo na 60 000 majitelů a příznivců motocyklů z Milwaukee ve Wisconsinu. Čtyři dny plné motocyklů, hudby a zábavy vytvořily jedinečnou atmosféru, v níž má své logické místo i prostor pro prezentaci vozů Jeep - s novými modely a dráhou, na níž je možné si vyzkoušet schopnosti těchto vozů při jízdě v terénu.

Jeep zde návštěvníkům oslav i Pražanům představuje novou generaci středního SUV Cherokee, modernizovanou podobu malého Renegade a spolu s nimi i Compass a Grand Cherokee Trailhawk. Mimořádnou atrakcí jsou tři speciální verze modelu Wrangler, oceněné v soutěži Custom Cousins. Ty společně vybrali členové Harley-Davidson Owners Group a Jeep Owners Group na sociálních sítích.

Komentáře ke článku